Verzending

 

Het wegbrengen van bestellingen gebeurd minimaal op de vaste verzend dagen:

Bestellingen ontvangen en betaald op maandag t/m donderdag worden verzonden op vrijdag
Bestellingen ontvangen en betaald op vrijdag t/m zondag worden verzonden op maandag

Het weg brengen van bestellingen wordt zoveel mogelijk gecombineerd met het halen/brengen van de kinderen naar school en boodschappen (we wonen ruim buiten de bebouwde kom). Uitzondering hierop rondom feestdagen of als de oudsten spontaan die dag op de fiets naar school gaan. Ook in de SchoolVakanties en bij StudieDagen, waarbij de kinderen vrij van school zijn, is het mogelijk dat pakketten op een andere dag aangeboden worden voor verzending.

Wij versturen de bestellingen als PakketPost via MyParcel.nl, deze werken samen voor pakketverzending met PostNL. Alle zendingen worden altijd met Track&Trace verzonden. 

Per 1 januari 2020 heeft PostNL zijn tarieven verhoogd. Hierdoor zijn we genoodzaakt een aanpassing door te voeren op de verzendkosten.

  • Verzending binnen Nederland:    €   7,65
  • Verzending naar België             :   € 12,00
  • Wilt u verzenden naar een andere bestemming, naam dan vooraf contact op via e-mail.

Aangegeven kosten zijn niet enkel voor het versturen van pakketten met Track & Trace, maar ook de tijd en materialen voor het met zorg verpakken van uw bestelling. We hergebruiken verpakkings materiaal zoals dozen en vulmateriaal, indien mogelijk, zoveel mogelijk.

Wilt u enkel kleine artikelen zoals BallonBallen, T-pins of steekmarkeerders bestellen? Neem dan vooraf contact met ons op via e-mail voor de kosten voor verzending per BrievenbusPakket (inclusief Track&Trace).

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u hiervan een e-mail zodat u de zending kunt volgen.

Heeft u uw bestelling na 6 werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel