Over Ons

Wie is Schaap & Draak

Het Schaap & Draak Team bestaat uit 1 persoon. Dat ben ik: Liset. Aangevuld door de kinderen die meehelpen met het kiezen van kleuren en soms ook spinrolletjes maken.

Er is geen fysieke Schaap & Draak winkel, alle werkzaamheden vinden plaats vanuit huis. De zorg en logistieke uitdagingen rondom onze 4 jonge kinderen vraagt daarnaast de nodige aandacht. Het kan daarom enkele werkdagen duren voor u een reactie ontvangt op e-mail en andere berichten. We streven ernaar om binnen 2-3 werkdagen te reageren, maar het kan ook langer duren. Heeft u na een week nog geen reactie ontvangen? Wilt u dan uw bericht opnieuw sturen, mogelijk is het over het hoofd gezien of in het spam-filter verstopt. 

Een hongerige baby verbeterd de communicatie met u als klant niet echt tijdens een telefoongesprek. Net als de andere kinderen die denken allemaal recht te hebben op de laatste banaan... Daarom vraag ik u om bij voorkeur alle contact via e-mail te laten verlopen en niet telefonisch. Daar worden we beiden vrolijker van.

Tijdens schoolvakanties en rond feestdagen ligt de focus bij het gezin en de kinderen en zijn er minder werkuren. Het kan dan langer duren voordat er op uw e-mail gereageerd wordt en ook verzending van bestellingen kan langer duren dan verwacht. We proberen in de webwinkel duidelijk aan te geven wanneer dat is. En wat u die vakantie kunt verwachten. We zijn regio Zuid, maar onze regio heeft regelmatig afwijkende vakanties van de rest van Zeeland.

Ook tijdens en rond beurzen en markten kan het zijn dat reacties en verzending langer op zich laten wachten. We vragen hiervoor uw begrip.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel