Retouren

Garantie

Als u bij ontvangst merkt dat er een artikel beschadigd is, neem dan direct contact met ons op. We ondernemen dan aktie om het op  te lossen.

 

Retouren

Is uw ontvangen bestelling niet helemaal naar uw verwachting? Het retourneren van producten kan tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op via e-mail onder vermelding van uw ordernummer. We laten u dan weten hoe de producten in de originele verpakking en verzenddoos retour te zenden. U heeft hierna nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor het retour zenden van de bestelling/producten zijn volledig voor uw eigen rekening. Na ontvangst en controle van de terug gestuurde producten door Schaap & Draak, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen teruggestort. Mits deze geen beschadigingen hebben.

Zijn er op- of aanmerkingen aan het product of heeft u een klacht over het ontvangen product , neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van het product eerst via e-mail contact met ons op. Mogelijk kunnen we het probleem in overleg met u oplossen. Klachten worden binnen 30 dagen behandeld. Als Schaap & Draak instemt met het retour zenden van het product, dan laten we u weten hoe het product in de originele verpakking en verzenddoos retour te zenden. Na ontvangst en controle van de terug gestuurde producten door Schaap & Draak, wordt het aankoopbedrag teruggestort of voor een vervangend artikel geruild.

Buiten het retourbeleid vallen kleine onvolkomenheden in (handgeverfde) garens. Hierbij kunt u denken aan :

  • Knoopjes in het garen.
  • Variatie in de dikte van het garen
  • Het afgeven van kleur van handgeverfde garens.

De meeste producten bij Schaap & Draak zijn (grotedeels) met de hand gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat er variaties in kleur en formaat zijn. Dit is nu eenmaal een eigenschap van het handwerk wat onze Schaap & Draak producten zo uniek maakt. Deze eigenschappen vallen daarom ook buiten het retourbeleid.

Tevens is het niet mogelijk om gepersonaliseerde producten, op bestelling gemaakte en/of ingekochte producten, retour te zenden.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel