Bestelling

Na het doorlopen van het bestelproces, ontvangt u via e-mail een bevestiging van uw order. Zodra wij de betaling binnen hebben gaan wij binnen 2-3 uw bestelling verpakken en klaar maken voor verzending. Het wordt daarna de eerstvolgende verzenddag aangeboden aan PostNL.

Wijzigingen
Wilt u iets aan uw bestelling toevoegen of adresgegevens wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op onder vermelding van uw ordernummer. Als u reeds een verzendbevestiging heeft ontvangen, is het niet meer mogelijk om iets aan te passen. Uw bestelling is al verzonden. 

Annuleren
Wilt u uw bestelling annuleren voor deze is verzonden? Neem dan direct contact met ons op om te annuleren. Dit kan alleen als uw bestelling nog niet is verzonden.

Heeft u uw order nog niet betaald en wilt u annuleren, neem ook dan contact met ons op, dan kunnen we de order netjes annuleren en de gereserveerde producten weer terugplaatsen in de webwinkel.

 

Foto’s van de producten
We doen onze uiterste best om de kleuren van onze producten zo waarheidsgetrouw weer te geven op uw scherm. Helaas zit er veel verschil tussen de weergave van verschillende schermen. Het kan dus gebeuren dat uw ontvangen product er anders uit ziet als op de foto. Dit is helaas een risico van kopen via internet, hiervoor kunnen we geen verantwoordelijkheid op ons nemen.
Wilt u zekerheid hebben over de kleur van een product kom dan langs op een van de markten of beurzen waar wij gedurende het jaar aanwezig zijn. De data hiervoor worden in de Agenda vermeld zodra deze bekend zijn.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel