Betalingen

Het is nu ook mogelijk om via iDEAL, Bancontact of Sofort banking af te rekenen. De mogelijkheid om te betalen via via bankoverschrijving blijft uiteraard mogelijk. 

Voor het aanbieden van iDEAL, Bancontact en Sofort maken wij gebruik van de betalingsprovider Mollie. Kiest u voor iDEAL wordt u aan het eind van het bestelproces doorgestuurd naar de iDeal pagina van uw bank. 

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling met daarin de ordergegevens. U kunt het totaalbedrag overmaken onder vermelding van het ordernummer zoals aangegeven op de orderbevestiging. De betaling dient binnen 5 dagen na bestelling volledig ontvangen te zijn door Schaap & Draak. Let op een bankoverschrijving kan 1-2 werkdagen duren. Na ontvangst van uw betaling wordt uw bestelling klaar gemaakt voor verzending en op de eerst volgende verzenddag overgedragen aan PostNL. U ontvangt hiervan bericht via e-mail. Indien wij na 5 dagen uw betaling nog niet hebben ontvangen, vervalt uw bestelling. 

Op markten en beurzen is het naast contante betaling, bij ons mogelijk om gebruik te maken van betaling via PIN (iZellte of SumUp).

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel