Veelgestelde Vragen

  • Is dit alles; Ja, ons gehele gangbare assortiment en voorraad staat in de webwinkel. Enkel in een periode in aanloop naar een beurs kan het zijn dat er geen grote updates worden gedaan. Heeft u iets gezien op een beurs of markt en staat het niet in de winkel? Neem dan even contact met ons op. 

 

  • Bestellingen; De verzending van bestellingen gebeurd voornamelijk op maandag en vrijdag gecombineerd met het halen/brengen van de kinderen naar school (we wonen ruim buiten de bebouwde kom). Uitzondering hierop zijn rondom feestdagen en de schoolvakanties of als iedereen die dag op de fiets naar school wil. Zijn de kinderen vrij van school, ook dan is het mogelijk dat de pakketten op een andere dag aangeboden worden voor verzending. 

 

  • Verzending; Aangegeven kosten zijn niet enkel voor het versturen van pakketten met Track & Trace, maar ook de tijd en materialen voor het zo zorgvuldig mogelijk verpakken van uw bestelling. We proberen verpakkings materiaal zoals dozen en vulmateriaal, zoveel mogelijk te hergebruiken waar mogelijk. 

 

  • Werkdagen; We hebben geen vaste werkuren. Deze zijn vooral tijdens schooltijd en ook afhankelijk van de slaapjes en het humeur van de baby.  We streven ernaar om binnen 2-3 werkdagen te reageren op uw e-mail, maar het kan ook langer duren. Heeft u na een week nog geen reactie ontvangen? Wilt u dan uw bericht opnieuw sturen, mogelijk is het over het hoofd gezien op in het spam-moeras gekomen. De verzending van bestellingen gebeurd voornamelijk op maandag en vrijdag. Uitzondering hierop zijn rondom feestdagen en de schoolvakanties, we proberen dit zoveel mogelijk aan te geven. Tijdens de werkuren ligt de nadruk op het verven van garens en lontwol. Maar ook het ontwikkelen van nieuwe kleuren en artikelen. Voorbereidingen voor markten en beurzen. Administratie bijhouden. En ja, ook een momentje om e-mail te beantwoorden.  

 

  • Verven op Bestelling; Het is op dit moment niet mogelijk om verf opdrachten aan te nemen. Ook VerfVerzoekjes worden op dit moment niet meegenomen.

 

  • Afhalen; We hebben geen fysieke winkel, daarom is het NIET mogelijk om bestellingen af te halen. Wilt u onze producten in het echt zien en voelen, dan kunt u ons bezoeken tijdens beurzen en markten. Waar en wanneer? Kijk hiervoor in de Agenda. Het is wel mogelijk om een bestelling af te halen op een markt of beurs waar wij aan deelnemen. Vanaf zo'n 2 maanden voor betreffende beurs is het mogelijk om tijdens uw bestelling te kiezen voor afhalen op betreffende beurs of markt. 

 

  • Wederverkoop; We hebben op dit moment geen ruimte voor wederverkoop van onze Schaap & Draak garens en/of lontwol.

 

  • Bezoeken; We hebben geen fysieke winkel en het is NIET mogelijk om langs te komen om onze producten te bekijken. U kunt onze producten zien en voelen tijdens markten en beurzen. Kijk in de Agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid.

 

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel