Sok Kabouter #040 - Baby Eenhoorn

Artikel 23 van 41
€ 6,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Deze Sok Kabouter is geverfd in lichte kleurblokken van Geel/Groen/Turquoise/Fuchsia.

We proberen te beschrijven welke kleuren er op de foto staan want niet alle kabouters willen op de foto.
Bij aankoop van meerdere kabouters van de zelfde kleur wordt er op gelet dat ze zoveel mogelijk op elkaar lijken. Zelfs binnen hetzelfde verfbad is het normaal dat er kleine of grote verschillen tussen de strengen bestaan. Elke handgeverfde kabouter is uniek!

De Kabouters zijn heel leuk te gebruiken als contrast kleur in een groter project, maar ook voor andere dingen zoals een lappendeken of voor poppenkleding.
Door de toevoeging van Nylon zijn ze ook geweldig leuk te gebruiken voor het boord, tenen of hielen van een sok.

Sok Kabouter
Samenstelling

75%  BlueFaced Leicester / 25% Nylon
Gewicht per streng
20 gram  

Garen Type
Sokdikte/ 4-ply/ Fingering
LoopLengte
80 meter
Naalddikte advies
2 - 3 mm


Wasvoorschrift
We adviseren om alle handgeverfde garens op de hand te wassen en plat te laten drogen om de kleuren het best te behouden. Maar het garen is ook wasbaar in de wasmachine op lage temperatuur.
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de garens na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten. Daarom ons advies om kledingstukken altijd afzonderlijk op de hand te wassen.

Door de eigenschappen van handgeverfde garens is geen streng hetzelfde! Ook strengen uit hetzelfde verfbad zijn anders in patroon. We adviseren daarom om strengen af te wisselen tijdens het breien of haken. 

De foto's geven de kleuren van de garens zo waarheidsgetrouw mogelijk weer. Echter de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid door de grote variatie in schermweergaven.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel