Advent Spin Kalender 2024 πŸŽ„

Artikel 1 van 2
€ 155,00 (inclusief btw)

De laatste PaasEitjes zijn gesmolten en de Draakjes hebben de laatste verstopte zak met Chocolade Kuidnootjes gevonden en opgegeten....
Daarom kondigen we aan onze 7de editie 

Schaap & Draak

Advent Spin Kalender 2024

 

Wat kun je verwachten
Ruim 500 gram exclusief door Schaap & Draak handgeverfde lontwol en Rolletjes van het mengbord. Verpakt in 24 vrolijke genummerde zakjes. Per dag 20-25 gram voor minimaal 24 dagen SpinPlezier. En niet te vergeten... hier en daar een kleine verrassing.

Wat zit er in de Advent Spin Kalender
De AdventKalender bevat een mix van de volgende wol en vezels

Blue Faced Leicester, Kent Ronmey, Merino met MoerbeiZijde, Europese Merino, Merino met SojaVezel, Blue Faced Leicester met Tussah Zijde , Teeswater, Wensleydale, Shetland, Blue Faced Leicester met Triobal Nylon, Manx Loaghtan, IJslands, MoerbeiZijde, Toefjes Angelina en ander meer of minder glitterend spul.

Voor Vroege Vogels
Ook dit jaar hebben we aan de snelle beslissers gedacht met een vroege vogel korting van 5%, gebruik hiervoor de code vroegevogel .
Vul de code vroegevogel in tijdens het bestellen en de korting wordt verrekend. . Deze actie geldt voor alle Advent Kalender bestellingen t/m 2 juni 2024 🎁

Er zijn een beperkt aantal Advent Kalenders beschikbaar

Vanwege het aantal markten en beurzen waar we dit najaar aan deelnemen zijn er een beperkt aantal AdventKalenders beschikbaar. Wacht dus niet met bestellen!  op=op

Is er een patroon bij het pakket?
Ook dit jaar is er weer een samenwerking met MDLN πŸŽ‰. Net als afgelopen jaar wordt het een MKAL. Het patroon is ontworpen voor de Kabouter mini's, maar het uitgangspunt van het patroon is ook te gebruiken voor handgesponnen garens. Het ligt eraan hoe dun je spint, hoe meer je mogelijk moet aanpassen 😎 
Madelijn heeft al wat korte gedachten met mij gedeeld. Het gaat weer een vrolijke verrassing worden!

Kleurgebruik
Zoals gebruikelijk bij de Schaap & Draak Kalenders is er geen thema of kleurenschema. Alles is en blijft mogelijk. Verwacht een bonte stoet aan kleuren, Maar onderschat ook de mogelijkheid tot een verdwaald pastelletje of andere rustige kleurtjes niet. 
Het enige wat je zeker NIET hoeft te verwachten is een fade 😎!!

 

Aanvullende Opties:

 • Vroegtijdig gluren in de doos voorkomen? Laat uw pakket door de Schaap & Draak Kudde vakkundig verpakken met tape. Geef dit tijdens het bestellen aan in het opmerkingen veld. De Kudde verzorgt deze gratis aanvulling met veel plezier! Schaar niet inbegrepen!
 • Als verrassing naar iemand anders laten versturen? Dat kan. In de webwinkel kan een aander bezorgadres worden opgegeven. Graag bij de opmerkingen vermelden of het een geheim is of niet ;)

Verzending
Alle voor 1 oktober bestelde Advent Spin Kalenders worden begin november 2024 verzonden. Dit gebeurd in 
discrete verpakking via PostNL πŸ“¦ 
Later bestelde Kalenders worden op de vaste verzenddagen vanaf de 2de week van november 2024 (of eerder als het uitkomt) verzonden na ontvangst van betaling.

Om het overzichtelijk te houden, maar vooral wegens beperkte ruimte in de auto, is het niet mogelijk om bestelde Advent Kalenders af te halen op beurzen in november. 

De Kalenders worden niet alleen verzonden binnen Nederland, maar natuurlijk ook naar België en andere landen binnen de EU (met uitzondering van Duitsland) is mogelijk.

Artikelen meebestellen
Op een later moment Garens, Spinwol of een extra kerst cadeautje bestellen en laten meeverzenden met de Advent Kalender? Dat kan t/m 1 oktober.
Vanaf eind september wordt het heel druk met markten, beurzen en tussendoor het inpakken van de kalenders. Om fouten te voorkomen is het daarom na 1 oktober niet mogelijk om nog artikelen mee te bestellen om samen met de Advent Kalender te verpakken en verzenden. Voor zover het fysiek past, worden de extra bestelde artikelen in de doos van de Advent Kalender zelf mee verpakt. 

OP=OP

Let Op

 • De Bestelling van je Advent Kalender is pas definitief na ontvangst van de Volledige Betaling. 
 • De koper is verantwoordelijk voor het accuraat aanleveren van juiste adresgegevens. Wijzigingen, zoals bijv een verhuizing, dienen zo snel mogelijk te worden doorgegeven. Doch uiterlijk 15 oktober 2024 door ons ontvangen EN bevestigd te zijn om een correcte verzending te kunnen garanderen.
 • De kleurstellingen zijn niet bekend en zijn een verrassing voor de ontvanger. Het risico bestaat dus dat de inhoud van de Advent Kalender (gedeeltelijk) kan tegenvallen. 
 • De Advent Kalender wordt verkocht in voorverkoop. 
  • Het is niet mogelijk om de Kalender eerder te verzenden dan begin November 2024.
  • Retourneren van verzonen Kalenders Is Niet Mogelijk!
 • De Advent Kalender is een pre-order artikel dat op bestelling samengesteld wordt. Er wordt speciaal materiaal ingekocht en geverfd voor de Advent Kalenders.
 • De Advent Kalender heeft elk jaar een unieke inhoud. OP is ook echt OP!  Nabestellen is niet mogelijk. Er worden van deze samenstelling enkleuren geen extra dozen geverfd.  
 • Artikelen die gelijktijdig met de Advent Kalender worden besteld, worden ook pas in november 2024 verzonden. Is dit niet de bedoeling, maak dan een 2de bestelling voor de garens en/of lonten die u wel zo snel mogelijk wilt ontvangen!!

 

Β© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel