PauwVogel

Artikel 1 van 25
€ 25,00 (inclusief btw)

PauwVogel is een handgeverfd garen in verzadigde kleurblokken van Paarsen/Blauwen/Groenen.
Door de eigenschappen van handgeverfde garens is geen streng hetzelfde! Ook strengen uit hetzelfde verfbad zijn anders in patroon. We adviseren daarom om strengen af te wisselen tijdens het breien of haken.

Bij aankoop van meerdere strengen wordt er op gelet dat ze zoveel mogelijk gelijkend zijn. Zelfs binnen eenzelfde verfbad is het normaal dat er (grote) verschillen tussen de afzonderlijke strengen bestaan. Elke streng handgeverfd garen is uniek!

Onze Draken Pluis garens zijn een dun maar heerlijk warm kant garen door de fluffy Kid Mohair, met extra stevigheid door toevoeging van zijde. Dit garen is uitermate geschikt voor sjaals en truien. 

Draken Pluis
Samenstelling
72%  Kid Mohair / 28% Zijde
Gewicht per streng
50 gram  
Garen type
Kantgaren/ Lace
LoopLengte
420 meter
Naalddikte advies
2 - 5 mm, volg de aanwijzingen in uw patroon

Wasvoorschrift
We adviseren om alle handgeverfde garens op de hand te wassen en plat te laten drogen om de kleuren het best te behouden. We adviseren om Draken Pluis NIET te wassen in de wasmachine. 
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de garens na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten. Daarom ons advies om kledingstukken altijd afzonderlijk op de hand te wassen.

De foto's geven de kleuren van de garens zo waarheidsgetrouw mogelijk weer. Echter de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid door de grote variatie in schermweergaven.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel