ZeeGroen

Vorige Artikel 12 van 34 Volgende
€ 19,50 (inclusief btw)

ZeeGroen is een handgeverfd lont in verzadigde felle kleurblokken van Teal- Blauwen en Groenen en Groenen en Turquise.
Door de eigenschappen van handgeverfde lontwol is geen lont hetzelfde! Zelfs binnen eenzelfde verfbad is het normaal dat er (grote) verschillen tussen de afzonderlijke lonten bestaan. Elke vlecht handgeverfd lont is uniek!

Let Op met ZeeGroen! Deze kleurstelling Wil niet op de foto!! De kleuren op de getoonde foto zijn niet wat ze lijken te zijn. Daarom staat hierbij een "voorbeeld" foto. Deze is ondertussen verkocht, van de overige lonten in voorraad wordt geen foto vermeld!! Door de eigenschappen van handgeverfde lontwol is geen lont hetzelfde! Zelfs binnen eenzelfde verfbad is het normaal dat er (grote) verschillen tussen de afzonderlijke lonten bestaan. Elke vlecht handgeverfd lont is uniek!

Dit is bij uitstek een kleurstelling die je het beste in levende lijve bekijkt. Je bent hiervoor van harte welkom op de komende markten en beurzen. Kleine waarschuwing, als ZeeGroen je eenmaal vast heeft, dan laat hij je dan niet meer los! Heb je vragen voor een aanvullende foto van de lonten die in voorraad zijn, laat het even weten, dan sturen we die door.

Onze Spin- en ViltWol lontwol zijn gekamde lontwol in diverse samenstellingen. Alle lontwol wordt met de grootste zorg met de hand geverfd. Elk lont is hierdoor uniek. Deze lontwol is onbehandeld en daardoor ook geschikt voor te vilten.
 

Samenstelling 
70% Merino / 30% MoerbeiZijde
 

Gewicht per lont
100 gram  

Wasvoorschrift
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de lontwol na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten en mogelijk ook tijdens het nat vilten. Daarom ons advies om de handgesponnen garens en gemaakte werkstukken altijd afzonderlijk en met veel zorg op de hand te wassen.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel