Zijde Draak - DrakenOog

Artikel 7 van 13
€ 25,00 (inclusief btw)

DrakenOog is een handgeverfd garen in verzadigde kleurblokken van BordeauxRood/DonkerTealGroen/Fel GroenGeel. Niet alle kleuren willen even goed op de foto.
Door de eigenschappen van handgeverfde garens is geen streng hetzelfde! Ook strengen uit hetzelfde verfbad zijn anders in patroon. We adviseren daarom om strengen af te wisselen tijdens het breien of haken.

Bij aankoop van meerdere strengen wordt er op gelet dat ze zoveel mogelijk gelijkend zijn. Zelfs binnen eenzelfde verfbad is het normaal dat er (grote) verschillen tussen de afzonderlijke strengen bestaan. Elke streng handgeverfd garen is uniek!

Onze Zijde Draak garens zijn een heerlijk garen voor sjaals en truien 

Zijde Draak
Samenstelling
55%  BlueFaced Leicester / 45% Zijde
Gewicht per streng
100 gram  
Garen type
Kantgaren/ Lace
LoopLengte
800 meter
Naalddikte advies
2 - 4 mm

Wasvoorschrift
We adviseren om alle handgeverfde garens op de hand te wassen en plat te laten drogen om de kleuren het best te behouden. We adviseren om Zijde Draak NIET te wassen in de wasmachine. 
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de garens na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten. Daarom ons advies om kledingstukken altijd afzonderlijk op de hand te wassen.

De foto's geven de kleuren van de garens zo waarheidsgetrouw mogelijk weer. Echter de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid door de grote variatie in schermweergaven.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel