Highland Wol - OranjeRood

Artikel 4 van 10
€ 18,00 (inclusief btw)

OranjeRood is een handgeverfd garen in verzadigde kleurblokken van Felrood en Oranje.
Het garen is strakker getwijnd dan het Zebra garen
.


Door de eigenschappen van handgeverfde garens is geen streng hetzelfde! Ook strengen uit hetzelfde verfbad zijn anders in patroon. We adviseren daarom om strengen af te wisselen tijdens het breien of haken. 

Onbehandelde wol. Geen SuperWash! Het is dus ook geschikt om mee te vilten.

Onze Schaap Zonder Naam serie bestaat uit garens van verschillende samenstelling. De meeste worden eenmalig aangeboden, maar soms vinden we ze zo leuk dat ze nog een keer terug komen. Het aangeboden garen is samengesteld uit 100% Highland Wol uit Peru.

Schaap Zonder Naam - 100% Highland Wol, 4-draads
Samenstelling

100%  Highland Wol, 4-draads
Gewicht per streng
100 gram  
Garen type
SokDikte / 4-ply
LoopLengte
420 meter
Naalddikte advies
3 mm

Wasvoorschrift
Dit garen heeft GEEN SuperWash behandeling gehad! Daarom adviseren we om uw werkstuk NIET te wassen in de wasmachine, maar met een koude handwas en plat te laten drogen. 
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de garens na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten. Daarom ons advies om kledingstukken altijd afzonderlijk op de hand te wassen.

Bij aankoop van meerdere strengen wordt er op gelet dat ze zoveel mogelijk gelijkend zijn. Zelfs binnen eenzelfde verfbad is het normaal dat er (grote) verschillen tussen de afzonderlijke strengen bestaan. Elke streng handgeverfd garen is uniek!

De foto's geven de kleuren van de garens zo waarheidsgetrouw mogelijk weer. Echter de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid door de grote variatie in schermweergaven.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel