Advent Spin Kalender 2023 🎄

Artikel 1 van 2 Volgende
€ 150,00 (inclusief btw)

De PaasHaas is weer gesmolten, de kuidnootjes liggen alweer bijna in de winkel.
Daarom kondigen we aan de 6de

Schaap & Draak

Advent Spin Kalender 2023

 

Wat kun je verwachten
Ruim 500 gram exclusief door Schaap & Draak handgeverfde lontwol en Rolletjes van het mengbord. Verpakt in 24 vrolijke genummerde zakjes. Per dag 20-25 gram voor minimaal 24 dagen SpinPlezier. En niet te vergeten... hier en daar een kleine verrassing.

 

Wat zit er in de Advent Spin Kalender
De AdventKalender bevat een mix van de volgende wol en vezels

Blue Faced Leicester, Kent Ronmey, Merino met MoerbeiZijde, Europese Merino, Merino met SojaVezel, Blue Faced Leicester met Tussah Zijde , Teeswater, GrijzeMerino met TussahZijde, White Southdown, Blue Faced Leicester met Triobal Nylon, Manx Loaghtan, MoerbeiZijde, Toefjes Angelina en ander meer of minder glitterend spul.

Voor Vroege Vogels
Schaap & Draak bestaat eind dit jaar officieel 10 jaar! Daarom stoppen we bij de snelle beslissers een extra verrassing in doos van de Advent Spin Kalender. Wat het gaat zijn... dat blijft geheim tot 1 december.
Deze unieke Vroege Vogel actie geldt voor alle betaalde bestellingen t/m 31 mei 2023. 

 

Er zijn minder Advent Spin Kalenders beschikbaar

Vanwege het aantal markten en beurzen waar we dit jaar in oktober en november aan deelnemen zijn er minder Spin AdventKalenders beschikbaar dan afgelopen jaar. Wacht dus niet met bestellen!

Is er een patroon bij het pakket?
Ook dit jaar is er weer een samenwerking met MDLN 🎉. Net als afgelopen jaar wordt het een MKAL, met dagelijks een onthulling.
Het patroon is ontworpen voor de Kabouter mini's, maar het uitgangspunt van het patroon is ook te gebruiken voor handgesponnen garens. Het ligt eraan hoe dun je spint, hoe meer je mogelijk moet aanpassen 😎 
Ik heb al een klein voorproefje van het nieuwe ontwerp van Madelijn mogen zien. Dat gaat weer leuk worden!

Kleurgebruik
Net zoals de voorgaande jaren is er geen thema of kleurenschema.
Alles is mogelijk bij Schaap & Draak!!

 

Aanvullende Opties:

 • Vroegtijdig gluren in de doos voorkomen? Laat uw pakket door de Schaap & Draak Kudde vakkundig verpakken met tape. Geef dit tijdens het bestellen aan in het opmerkingen veld. De Kudde verzorgt deze gratis aanvulling met veel plezier! Schaar niet inbegrepen!
 • Om het overzichtelijk te houden is het niet mogelijk om bestelde Advent Kalenders af te halen op een najaarsbeurs. 
 • Alle Kalenders worden in discrete verpakking via PostNL verzonden.
 • Als verrassing naar iemand anders laten versturen? Dat kan. In de webwinkel kan een apart bezorgadres worden opgegeven. Graag bij de opmerkingen vermelden of het een geheim is of niet ;)

 

Verzending
Alle voor 1 oktober bestelde Advent Spin Kalenders worden begin november 2023 verzonden.
Later bestelde Kalenders worden op de vaste verzenddagen vanaf de 2de week van november 2023 (of eerder als het uitkomt) verzonden na ontvangst van betaling.

De Kalenders worden niet alleen verzonden binnen Nederland, maar ook naar België en Frankrijk! Ook verzending naar de andere landen binnen de EU (met uitzondering van Duitsland) is mogelijk.

Artikelen meebestellen
Op een later moment Garens, Spinwol of een extra kerst cadeautje bestellen en laten meeverzenden met de Advent Kalender? Dat kan t/m 1 oktober.
In oktober is het heel druk met markten en beurzen. Om fouten te voorkomen is het daarom na 1 oktober niet mogelijk om nog artikelen mee te bestellen om samen met de Advent Kalender te verpakken en verzenden. Voor zover het fysiek past, worden de extra bestelde artikelen in de doos van de Advent Kalender zelf mee verpakt. 

OP=OP

Let Op

 • De Bestelling van je Advent Kalender is pas definitief na ontvangst van de Volledige Betaling. 
 • De koper is verantwoordelijk voor het accuraat aanleveren van juiste adresgegevens. Wijzigingen, zoals bijv een verhuizing, dienen zo snel mogelijk te worden doorgegeven. Doch uiterlijk 31 oktober door ons ontvangen EN bevestigd te zijn om een correcte verzending te kunnen garanderen.
 • De kleurstellingen zijn niet bekend en zijn een verrassing voor de ontvanger. Het risico bestaat dus dat de inhoud van de Advent Kalender (gedeeltelijk) kan tegenvallen. 
 • De Advent Kalender wordt verkocht in voorverkoop. 
  • Het is niet mogelijk om de Kalender eerder te verzenden dan begin November 2023.
  • Retourneren van verzonen Kalenders Is Niet Mogelijk!
 • De Advent Kalender is een pre-order artikel dat op bestelling samengesteld wordt. Er wordt speciaal materiaal ingekocht en geverfd voor de Advent Kalenders.
 • De Advent Kalender heeft elk jaar een unieke inhoud. OP is ook echt OP!  Nabestellen is niet mogelijk. Er worden van deze samenstelling en kleuren geen extra dozen geverfd.  
 • Artikelen die gelijktijdig met de Advent Kalender worden besteld, worden ook pas in November 2023 verzonden. Is dit niet de bedoeling, maak dan een 2de bestelling voor de garens en/of lonten die u wel zo snel mogelijk wilt ontvangen!!

 

© 2019 - 2023 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel