SokLap 1-Draads Glitters~ RegenBoog

Vorige Artikel 3 van 12 Volgende
€ 28,50 (inclusief btw)

Deze 1-draads SokLap met Glitters is geverfd door Draakje B in een herhalend patroon met felle regenboogkleuren.
Door de eigenschappen van handgeverfde garens is geen soklap hetzelfde! Ook strengen uit hetzelfde verfbad zijn anders in patroon. We adviseren daarom om strengen af te wisselen tijdens het breien of haken. Elke streng handgeverfd garen is uniek!
 

Doordat de soklappen gebreid zijn, kunnen de verfstoffen niet overal goed komen. Dit geeft een lichte tot witte gemeleerd/spikkel resultaat geven op het garen als het uitgetrokken wordt.

Onze SokLap garens zijn een heerlijk garen voor sokken door de toevoeging van nylon. En het leuke is dat je direct van de lap kunt beginnen met breien! Door de eerste en laatste rij met steken van de lap is een katoen draadje gehaald om te voorkomen dat het geheel gaat rafelen bij verven en spoelen..

Maar natuurlijk is het net zo geschikt gebreide of gehaakte truien, babykleding en sjaals. 


Samenstelling
75%  Merino / 20% Nylon / 5% Stellina
Gewicht per streng
100 gram  
Garen type
Sokdikte/ 4-ply/ Fingering
LoopLengte
400 meter
Naalddikte advies
2 - 3 mm
Wasvoorschrift
We adviseren om alle handgeverfde garens op de hand te wassen en plat te laten drogen om de kleuren het best te behouden. Maar het garen is ook wasbaar in de wasmachine op lage temperatuur.
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de garens na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten. Daarom ons advies om kledingstukken altijd afzonderlijk op de hand te wassen.

De foto's geven de kleuren van de garens zo waarheidsgetrouw mogelijk weer. Echter de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid door de grote variatie in schermweergaven.

© 2019 - 2023 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel