Merino/Yak/Zijde - Donker RoodPaars

Artikel 5 van 11
€ 25,00 (inclusief btw)

Dit is een Donker RoodPaars semi-solid handgeverfd garen.  De basis van het garen geeft deze strengen een mooie bruingrijze glanzende ondertoon.
Door de eigenschappen van handgeverfde garens is geen streng hetzelfde! Ook strengen uit hetzelfde verfbad zijn anders in patroon. We adviseren daarom om strengen af te wisselen tijdens het breien of haken. 

Bij aankoop van meerdere strengen wordt er op gelet dat ze zoveel mogelijk gelijkend zijn. Zelfs binnen eenzelfde verfbad is het normaal dat er (grote) verschillen tussen de afzonderlijke strengen bestaan. Elke streng handgeverfd garen is uniek!

Onze Schaap Zonder Naam serie bestaat uit garens van verschillende samenstelling. De meeste worden eenmalig aangeboden, maar soms vinden we ze zo leuk dat ze nog een keer terug komen.

Het in dit artikel aangeboden garen is samengesteld uit Merino, Zijde en Yak. Door het toevoegen van de Yak heeft het basis garen een subtiele bruingrijze tint. Dit geeft een mooie donker accent aan de verder lichte kleuren. Dit garen is uitermate geschikt voor sjaals, truien en mutsen, Dit garen is niet geschikt voor sokken.

Schaap Zonder Naam - Merino/Zijde/Yak
Samenstelling
60%  SuperWash Merino / 20% Zijde / 20% Yak
Gewicht per streng
100 gram  
Garen type
Sokdikte/ 4-ply/ Fingering
LoopLengte
366 meter
Naalddikte advies
2 - 4 mm, volg de aanwijzingen in uw patroon

Wasvoorschrift
We adviseren om alle handgeverfde garens op de hand te wassen en plat te laten drogen om de kleuren het best te behouden. We adviseren om Schaap Zonder Naam NIET te wassen in de wasmachine. 
Ondanks grondig wassen en naspoelen van de garens na het verven, kan er altijd wat restverf vrij komen. Zeker de eerste wasbeurten. Daarom ons advies om kledingstukken altijd afzonderlijk op de hand te wassen.

De foto's geven de kleuren van de garens zo waarheidsgetrouw mogelijk weer. Echter de kleuren kunnen verschillen met de werkelijkheid door de grote variatie in schermweergaven.

© 2019 - 2024 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel