Advent Spin Kalender 2022 🎄

Artikel 1 van 3 Volgende

De PaasHaas doet eerst nog even een voorjaars-slaapje. Maar Sinterklaas is alweer onderweg! Ondertussen smikkelen we hier aan de laatste choco-eitjes tijdens de voorbereidingen van de 5de

Schaap & Draak

Advent Spin Kalender 2022

 

Wat kun je verwachten
Ruim 500 gram exclusief door Schaap & Draak handgeverfde lontwol en Rolletjes van het mengbord. Verpakt in 24 vrolijke zakjes. Per dag 20-25 gram voor minimaal 24 dagen SpinPlezier. En niet te vergeten... hier en daar een kleine verrassing.

 

Wat zit er in de Advent Spin Kalender
De AdventKalender bevat een mix van de volgende wol en vezels

Blue Faced Leicester, Merino met MoerbeiZijde, Europese Merino, Merino met Bamboevezel, Blue Faced Leicester met Tussah Zijde , Shetland, Merino met Tencel, White Southdown, Blue Faced Leicester met Triobal Nylon, Manx Loaghtan, MoerbeiZijde, Toefjes Tencel, Angelina en ander glitterspul.

 

Er zijn een beperkt aantal Advent Spin Kalenders beschikbaar.

 

Kleurgebruik
Net zoals de voorgaande jaren is er geen thema of kleurenschema.
Alles is mogelijk bij Schaap & Draak!!

 

Aanvullende Opties:

  • Vroegtijdig gluren in de doos voorkomen? Laat uw pakket door de Schaap & Draak Kudde vakkundig verpakken met tape. Geef dit tijdens het bestellen aan in het opmerkingen veld. De Kudde verzorgt deze gratis aanvulling met veel plezier! Schaar niet inbegrepen!
  • Afhalen op een beurs? We weten op dit moment nog niet of de Kalenders al klaar en ingepakt zullen zijn tijdens de Oktober beurzen en makrten. We gaan er daarom vanuit dat het niet mogelijk zal zijn om uw bestelde Advent Kalender af te halen op een najaarsbeurs. Alle Kalenders worden in discrete verpakking via PostNL verzonden. Mochten de inpak-elfjes ons huis dit jaar wel vinden en het mogelijk wordt om Kalenders af te halen tijdens een beurs? Dan brengen we je hiervan tegen die tijd via e-mail op de hoogte. Kies je er voor om af te halen, dan worden reeds betaalde verzendkosten natuurlijk terug betaald!
  • Als verrassing naar iemand anders laten versturen? Dat kan. In de webwinkel kan een apart bezorgadres worden opgegeven. Graag bij de opmerkingen vermelden of het een geheim is of niet. ;)

 

Verzending
Alle voor 30 oktober bestelde Advent Spin Kalenders worden in de eerste week van November 2022 (week 44) verzonden.
Later bestelde Kalenders worden op de vaste verzenddagen (of eerder als dat zo uitkomt) verzonden na ontvangst van betaling.

De Kalenders worden niet alleen verzonden binnen Nederland, maar ook naar België en Frankrijk! Overige landen binnen de EU op verzoek.

Op een later moment Garens, Spinwol of iets anders bestellen en laten meeverzenden met de Advent Kalender? Dat kan t/m 23 oktober. Vanaf dat moment worden de eerste dozen dichtgeplakt in voorbereiding op verzending. 

OP=OP

Let Op

  • De Bestelling van je Advent Kalender is pas definitief na ontvangst van de Volledige Betaling. 
  • De koper is verantwoordelijk voor het accuraat aanleveren van juiste adresgegevens. Wijzigingen, zoals bijv een verhuizing, dienen zo snel mogelijk te worden doorgegeven. Doch uiterlijk 30 oktober door ons ontvangen EN bevestigd te zijn om een correcte verzending te kunnen garanderen.
  • De kleurstellingen zijn niet bekend en zijn een verrassing voor de ontvanger. Het risico bestaat dus dat de inhoud van de Advent Kalender (gedeeltelijk) kan tegenvallen. Dit is een product in voorverkoop, Retourneren Is Niet Mogelijk!
  • De Advent Kalender wordt verkocht in voorverkoop. Het is niet mogelijk om de Kalender eerder te verzenden dan November 2022.
  • De Advent Kalender is een pre-order artikel dat op bestelling samengesteld wordt. Er wordt speciaal materiaal ingekocht voor de Advent Kalenders.
  • De Advent Kalender heeft elk jaar een unieke inhoud. OP is ook echt OP!  Nabestellen is niet mogelijk. Er worden van deze samenstelling en kleuren geen extra dozen geverfd.  
  • Artikelen die gelijktijdig met de Advent Kalender worden besteld, worden ook pas in November 2022 verzonden. Is dit niet de bedoeling, maak dan een 2de bestelling voor de garens en/of lonten die u wel zo snel mogelijk wilt ontvangen!!

 

 

© 2019 - 2023 Schaap & Draak | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel